In cautare de:
ferma de vaci?
CONTACTATI-NE!

Pentru mai mult de 20 de ani de la Serviciul Cresterea animalelor!

+39.049.9455629

Completați formularul pentru mai multe informații

ACCEPT | Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate privacy în temeiul art. 13 din Decretul legislativ nr. 196/2003 și am de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scopuri promoționale și comerciale.
Cererea de informații este liber și fără obligații. Adresa ta de e-mail este sigur: policy e privacy

Descoperiți unele dintre multele servicii pe care le oferim. Faceți clic pe pictograma de interesInovatia Antonini Due A

Due A srl fost infiintata in anul 1994 pentru furnizarea de lucrări de construcții grele și de precizie. Imediat, în parteneriat cu companii de top, dobândește tehnologii și experiențe care îi permit să dezvolte produsele sale.

Din ianuarie 2002, ea își concentrează atenția în principal sectorul zootehnic, imediat câștigând o poziție proeminentă.

Due A SRL se bazeaza pe un personal dinamic și extrem de profesionist, capabil să ofere clienților săi produse și servicii de înaltă calitate, în scopul de a satisface cel mai bine atunci nevoile fiecărui client în parte.

Due A srl garantează standarde înalte de calitate și face uz de angajați cu experiență, care au o comanda de abordare prietenos și foarte profesionist, gata pentru a satisface cele mai variate!

Ferma de vaci

DUE A srl a fost constituita in anul 1994 pentru a furniza lucrari de tamplarie. Inca de la debuta, în conlucra cu companii de top, dobândeste tetehnologii ?i experien?e care ii permit sa isi dezvolte propriile produse. A se apuca cu ianuarie 2002, s-a îndruma in mod special catre sectorul zootehnic, a profita iinca de la inceput o pozi?ie relevanta.

Noul sector

Acest lucru se datoreaza unui departament strategic al anturaj, BIROUL DE PROIECTARE SI BREVETE NOI. Astazi DUE A srl se se fundamenta pe un staff dinamic si extrem de profesionist, capabil sa garanteze clientilor sai produse si servicii de inalta natura, pentru a putea replica in modul cel mai bun nevoilor fiecarui client in parte.

Valorile noastre

DUE A srl garanteaza un nivel de calitate ridicat cuvenit colaborarii cu experti care au cu musteriu o acostare extraordinar de profesionista si binecrescuta pentru a satisface astfel cele mai variate cerinte.


Mai multe informații și detalii:

ferma de vaci | vaci de lapte

Noi de proiectare și de a construi facilități de creștere a animalelor

Structuri prefabricate din fier adaptate pentru creșterea animalelor și agricultură, în conformitate cu reglementările europene în vigoare.

Cu starea sistemelor de artă pentru proiectarea de calcule statice și structurale și pentru punerea în aplicare consecventă. întotdeauna consilierea cel mai bun de a utiliza, în funcție de funcția lor.
Noi proiectarea și fabricarea capacelor animaliere

Auto-susținere tunel arcuite, în total, ale căror capace montanți trebuie să fie ferm ancorate la sol. Aceste structuri mono arcuiesc sau arcuite armat sunt considerate tipul amovibil de caracter de provizorat.

  1. Ele sunt proiectate și construite pentru a rezista:
  2. ✓ Uzura prin frecare din cauza vântului, sigilate la cald cu protecție întărită la suprafețele de contact între pânză și tâmplărie.
  3. ✓ Purtați de intemperii naturale (raze ultraviolete) și poluanți deosebit de agresive (smog, acide și / sau bazice) caracteristice zonelor industriale sau de trafic intens.

Noi de proiectare și de a construi instalații de biogaz

Punerea în aplicare a sistemelor de producere a unor noi capacități de la 45 până la 500 kW, cu posibilitatea de recuperare a energiei termice pentru termoficare, case și grajduri.

Există, de asemenea, posibilitatea de tratamente avansate de digestatului, în scopul de a descompune conținutul de azot, contribuind la rezolvarea problemelor legate de raspandirea acesteia.
Doresc mai multe informații?

Contactati-ne acum la ferma de vaci.

Contactati-ne acum
Top