Profil de companie

DUE A srl a fost infiintata in anul 1994 pentru a furniza lucrări de tamplărie. Inca de la început, în colaborare cu companii de top, dobândește tehnologii și experiențe care ii permit să isi dezvolte propriile produse. 

Începând cu ianuarie 2002, s-a orientat in mod special catre sectorul zootehnic, câștigând inca de la inceput o poziție relevanta.

Acest lucru se datoreaza unui departament strategic al companiei, BIROUL DE PROIECTARE SI BREVETE NOI. Astazi DUE A srl se bazeaza pe un staff dinamic si extrem de profesionist, capabil sa garanteze clientilor sai produse si servicii de inalta calitate, pentru a putea raspunde in modul cel mai bun nevoilor fiecarui client in parte.

DUE A srl garanteaza un standard de calitate ridicat  datorita colaborarii cu experti care au cu clientii o abordare extrem de profesionista si politicoasa pentru a satisface astfel cele mai variate cerinte.


Due A Srl. la Serviciul de Zootehnie

DUE A Srl. De 20 de ani activează în domeniul Zootehniei si se bazează pe un staff dinamic și extrem de profesionist, capabil să ofere clienților săi produse și servicii de înaltă calitate, pentru a putea răspunde in modul cel mai bun nevoilor fiecărui client in parte, fiind in pas cu noile inovații și tehnologii moderne.

DUE A srl garantează un standard de calitate ridicat datorită colaborării cu experți care au cu clienții o abordare extrem de profesionistă si politicoasă pentru a satisface astfel cele mai variate cerințe.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte