FierAgricola: comunicata data pentru 2020

După cum raporteaza site-ul www.fieragricola.it , ediția a 114-a FIERAGRICOLA va avea loc la Verona, de miercuri 29 ianuarie pana Sâmbătă 1 Februarie 2020.

Edițiea 2018 a Fieragricola s-a încheiat cu mai mult de 130.000 de vizitatori, consolidand editia precedenta și confirmându-se printre cele mai atractive targuri internationale la nivel European.

Subiectele abordate în aceasta expozitie au fost, în special, cele internationale legate de sustenabilitatea economica, de mediu și provocarile sociale care ghideaza de mult timp fermele zootehnice si toate inelele lanțului alimentar; a fost abordat și subiectul agriculturii de precizie, (precision agriculture),  modelul conceput în cadrul UE axat pe durabilitatea ecologică și economică si a alegerilor din domeniul agricol.

Pentru 2020 FIERAGRICOLA se va concentra pe zootehnie și mecanizarea agriculturii, dar și pe energia regenerabilă, economia circulară (bazată pe regenerare, reutilizare și reciclare) și servicii.

Având în vedere acest nou eveniment, Due A Srl este deja la muncă!: departamentul nostru intern de proiectare studiaza noi produse orientate spre o imbunatatire continua a bunastarii animalelor si o gestionare cat mai simpla a fermelor care, să fie prezentate celor din domeniu, pentru a ține pasul cu o piață dinamică și exigentă.

Nici ideile pentru noul stand nu lipsesc, dar vor rămâne constante semnele noastre distinctive: logo-ul cu inconfundabila culoare roșie și imaginile structurilor: tunel arc, tunel Vertical și tunel Ovile, care la ultimele ediții s-au bucurat un succes notabil și s-au dovedit a fi o modalitate excelentă de a arăta clienților principalele caracteristici ale produselor noastre!

Evident, personalul nostru tehnic-comercial va fi prezent pentru a vă satisface toate curiozitățile!

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte