Furajele: de la due a srl solutia ideala pentru depozit

De câțiva ani, consumatorul nu se mai mulțumeste cu orice tip de produs agroalimentar, dar pretinde produsele de top  ale gamei, cele mai sanatoase și mai naturale posibil.

În mod special in sectorul produselor lactate, este în creștere cererea pentru „lapte-fân“, adică lapte de la animale hrănite numai cu fân și fără conservanți  pentru producția de Parmigiano Reggiano (produs exclusiv cu acest tip de lapte).

Avand ca tema Furajele, in data de 16 Mai a avut loc la Modena o reuniune organizată de Agricultura Noua pentru a discuta diverse aspecte legate de acest produs: cultivare și depozitare, relația dintre calitatea furajelor și randamentul dat de bovine, cerințe care fac ca laptele- fân să fie conform pentru a fi transformat în Parmigiano Reggiano  (Informatorul  Zootehnic nr.10 / 31.05.18).

Pentru ca furajele să ajungă în grajd cu toate proprietățile organoleptice, este necesar ca în timpul cultivării, recoltării și depozitării lui să fie utilizate cele mai bune tehnologii.

Pentru depozitarea furajelor Due A propune tunelul ca soluție optimă.

Indiferent dacă are forma  arcuita sau cu picior drept, tunelul este o soluție economică care vă permite să depozitați fânul, menținându-l în stare excelentă  reducând pierderile de produs.

Structura din fier, acoperit cu prelata din PVC, împiedică intrarea apei; capetele care se pot deschide, ferestrele din plase aplicate pe frontoane  si eventuale ventilatoare adaugate, permit aerisirea interiorului, reducând condensul și umiditatea.

Contacteaza-ne pentru a obtine mai multe informatii; specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a raspunde la intrebarile voastre.

 

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte