La târgul din Mugello

Cel de-al 38-lea târg agricol din Mugello (FLORENȚA) a avut loc într-un "climat" de mare interes, cu o participare care în acest an a depasit frontierele locale, implicând și atrăgând operatorii sectorului zootehnic  nu doar din Italia ci si din strainatate.
Acest factor evidențiaza  profesionalismul operatorilor locali și dorința lor de a se dezvolta și de a se confrunta, impreuna cu pasiunea și dorința de a împărtăși experiente, mai ales în cazul persoanelor care gravitează în jurul Asociației Regionale a Crescătorilor (A.R.A.) și familiile acestora.
In cort a fost organizat un pranz pentru 180 persoane fermieri și suporteri.

Aventura companiei Due A la Mugello a început acumi ani, cu primele structuri acoperite cu prelata utilizate pentru depozitare fânului, furajelor si a utilajelor agricole; structuri detașabile, dar rezistente atât la agenții atmosferici naturali cât și la poluanții artificiali.
Oferim soluții variate de sisteme complete pentru adapostirea animalelor cum ar fi Gold Farm, structura acoperita cu prelată sau structura clasică din fier cu izolatie termica concepută pentru a fi dotată cu echipamentele noastre interioare:
• fronturi de furajare 
• porți ptr compartimentare
• adapatori anti-risipa
Toate studiate și concepute pentru a asigura bunăstarea maxima animalelor și o gestionare usoara  a grajdiului.

Ca intotdeauna specialistii nostri va stau la dispozitie pentru ulterioare informatii tehnice si economice. 

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte