ATENTIE LA TINERET! VIITORUL FERMEI DUMNEAVOASTRĂ CRESTE BINE?

În boxurile pentru vitei  se odihneste, mănâncă si crește  viitorul fermei tale! Investițiile direcționate se fac de obicei pe cireada în producție, pierzând din vedere creșterea și longevitatea animalelor care vor garanta viitorul companiei. Din acest motiv, Due A a studiat un sistem care garantează, chiar si pentru primele zile de viata, un mediu sănătos și ușor de administrat.

Este vorba de un sistem care grupează în mod inteligent vițeii într-un singur modul care, pe lângă faptul că este studiat si adaptat în funcție de dimensiunile grajdiului, creează un mediu ideal pentru primele trei luni de viață, ușor de gestionat  și care îndeplinește toate cerințele de bunăstare a animalelor, în toate anotimpurile și în diferite situații.

Noul grajd modular Due A pentru vitei este potrivit atât pentru fermele mici, cât și pentru cele mari; poate varia de la 20 la 80 de locuri și poate fi folosit pentru animale de la 0 la 30 de zile sau de la 0 la 90 de zile, în funcție de tipul de creștere și de tipul de ferma.

Grajdurile modulare pentru vitei produse de Due A, ofera un ambient care poate fi incalzit în timpul iernii, iar vara garantează o ventilație naturală și artificială maximă, menținând vițeii protejați de soare și de intemperii; astfel se asigura un mediu sănătos și, în același timp, ușor de gestionat în ceea ce privește distribuția hranei și gestionarea zilnică a curățeniei.

Iată câteva fotografii ale structurilor date in folosinta , care dau rezultate excelente

Odata trecute cele 90 zile in care viteii au fost crescuti in modulele destinate lor,  animalele pot fi transferate în boxuri multiple, unde  vor începe să creasca si sa se dezvolte, făcând astfel  diferența pentru viitor.

Suntem convinsi  că, asigurandu-i animalului un mediu sănătos pentru dezvoltare, chiar din primele zile ale vieții și tinand cont permanent  de regulile restrictive in ceea ce priveste utilizarea medicamentelor, se poate face cu adevărat o diferență privind rentabilitate fermei.

Ca întotdeauna, tehnicienii noștri va stau la dispozitie pentru informații tehnice și economice suplimentare.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte