Umbritoare și perdele antivant

Due A Srl vă oferă, de asemenea, sisteme alternative pentru panourile laterale clasice din ciment sau panourile sandwich: perde antivant umbritoare, care pot fi aplicate structurilor noi sau pot fi adaugate structurilor existente.

Acest produs, proiectat şi instalat în întregime de personalul nostru tehnic, are avantaje multiple.

Având plase pe părţile laterale, acestea  limitează pătrunderea radiaţiilor solare în interiorul grajdurilor, evitându-se astfel încălzirea excesivă a încăperilor.

În același timp, însă, perdelele permit ventilarea ambientului, evitând efectul  de"seră"; combinând utilizarea de plase cu aplicarea cupolei și a ventilatoarelor, aerisirea grajdurilor poate fi îmbunătățită considerabil, reducând în mare măsură efectele negative ale stresului termic; astfel este posibilă direcționarea diverşilor curenţi de aer, favorizând ventilația naturală.

În timpul anotimpurilor mai reci, pe de altă parte, plasele fac posibilă izolarea interiorului de curenții de aer, contribuind la menținerea temperaturilor constante.

Ele sunt foarte utile chiar și în cazul ploii: datorită țesăturii lor particulare, ceea ce le face aproape impermeabile, acestea împiedică ploaia să pătrundă pe așternutrile animalelor si pe fronturile de furajare.

Plasele antivant Due A sunt realizate în întregime din monofilament din polietilenă stabilizat, cu o țesătură strânsă și nedeşirabilă , foarte rezistentă la uzura datorata trecerii tmpului precum  și la rupere.

Țesătura este în diagonală, cu 90% din parte închisă. Au o margine întărită de o bandă de 50 mm și ochiuri  VI80 distanțate unul față de celălalt. Întreaga structură de susținere este din fier galvanizat.

Dacă este necesar, se pot aplica tinichigerii pentru finisaje, proiectate pe măsura.

Plaselor antivant li se pot aplica sisteme de deschidere manuală sau motorizată, care le ridică de jos în sus, permițând deschiderea pereților structurilor.

 

Pentru informații suplimentare sau pentru un proiect  personalizat, contactați birourile noastre!

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte