Tunel pentru ovine și caprine

Odată cu creșterea numarului de ferme pentru capre si ovine, au crescut și cererile pentru  structuri și echipamente adecvate dezvoltării acestui tip de activitate.

Due A Srl a făcut un parcurs de formare specifică și a proiectat și dezvoltat o linie dedicată caprelor și oilor.

Prima noutate a fost TUNELUL OVILE.

Plecând de la conceptul de tensostructură, de acum foarte bine cunoscută de către noi, am creat un tunel cu coloană verticală și acoperiș tip cabană, cu înălțime redusă și cu posibilitatea de a aplica mai multe imbunătațiri prin intermediul accesoriilor.

Această structură are costuri scăzute și poate fi utilizată atât tip grajd  pentru creșterea permanentă, cât și ca adapost simplu pe timp de noapte.

La fel ca toate tunelele noastre, este format dintr-o structură de fier galvanizată la cald, ancorată cu picheți sau prin intermediul plăcilor, acoperită cu prelată din PVC de înaltă rezistență și este conformă cu reglementările in vigoare italiene și europene.

 

Tunelul Ovile poate fi completat cu capete cu închideri fixe sau cu capete prevazute cu uși glisante.

Pentru a îmbunătăți ventilația, în special în perioadele cele mai calde ale anului, am creat o serie de accesorii specifice:

- Ferestre din plasă fixate pe frontoane și cupolă din policarbonat, care permit aerului cald să iasă prin partea superioară a tunelului

- Ferestre laterale din plasă, care se pot închide din nou, și care permit aerului și luminii să intre pe toată lungimea structurii

- Perdele antivant laterale: înlocuiesc pereții  din prelata și permit  ca părțile laterale ale structurii să fie complet deschise

- Aplicarea de ventilatoare pentru circulația aerului

Pentru a proteja structura, in părțile unde aceasta vine in contact cu animalele,  au fost proiectate si instalate panouri din lemn, care reduc  uzura elementelor structurale și de acoperire.

În plus, am proiectat linia completă de echipamente folosite in interiorl grajdurilor: autocapturi  pentru animale cu și fără coarne, fronturi de furajare simple,  adăpători, porti, fronturi de furajare fixe si automatizate.

Fiecare dotare internă este stabilită, dezvoltată și proiectată în acord cu clientul, în funcție de nevoile specifice ale fiecarui client.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte