Tunel pentru depozitare

Structurile noastre se adaptează foarte bine pentru a fi folosite drept grajduri pentru creșterea bovinelor, ovine și caprine, deși  inițial ele au fost concepute și proiectate pentru a fi utilizate ca depozite, înlocuind structurile clasice din beton.

Tunelurile noastre sunt certificate și calculabile, în conformitate cu reglementările actuale italiene și europene (DM 2008 / UNI EN 13782), și sunt considerate structuri de tip amovibil, cu caracter temporar.

Oferim două tipuri de structuri, diferite intre ele, fiecare având propriile caracteristici.

Primul tip este TUNELUL  ARC.

Este o structură autoportantă, cu o singură arcadă, cu montanți  ancorați profund în pământ prin picheți unici sau dubli.

Structura portantă este formată dintro teavă din oțel zincat (cu dimensiuni de 70x70 - 80x80 - 100x100), cu capete și arcuri legate între ele și contravantuiri.

Distanța dintre coloane poate varia de la 1,5 la 2 m, în funcție de încărcările zonei.

Cel de-al doilea tip este TUNELUL VERTICAL.

Și acest tunel este o structură autoportantă, cu acoperiș  in forma de arc și coloane verticale, fixate în pămant  prin placa cu șase găuri și picheții corespunzatori  sau, în cazul fixării in ciment, placă dotată cu elemente de fixare mecanică și chimică.

Structura zăbrelită este alcătuită din profile de oțel sudate intre ele și galvanizate la cald după ce au fost prelucrate (mărimea 50x50), module de 3 m cu capete și arcuri legate între ele și fixate.

Ambele sunt acoperite cu o prelata din poliester țesut de înaltă rezistență, acoperit cu PVC pe ambele părți, cu o greutate de aproximativ 700 gr / mp.

Este o prelata  din clasa 2 de auto-stingere, care, în contact cu flacăra, carbonizează fără să o transmită și fără să elibereze particule incandescente (nu arde); dacă flacăra se stinge, carbonizarea se oprește singură.

Este utilizabilă la temperaturi cuprinse între -30 și +70 ° C și are o rezistență la tracțiune de aproximativ 280 DaN / 5 cm și o rezistență la rupere de aproximativ 32 DaN.

Pentru fiecare dintre cele două structuri sunt disponibile diverse accesorii, care îmbunătățesc  aerisirea sau izolarea: cupola pentru ventilatie, geamuri laterale sau pe timpane  din plase antivant, capete fixe, porți culisante, perdele sau deschideri laterale.

Tehnicienii noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a oferi cea mai bună soluție pentru fiecare nevoie in parte.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte