Tunel pentru bovine

Folosirea structurilor de tracțiune ne permite să realizăm, chiar și pentru creșterea bovinelor, structuri performante și în conformitate cu reglementările actuale privind bunăstarea animalelor.

Este posibilă crearea de așternuturi chiar și de dimensiuni mari, respectând constrângerea de 15 mp / cap de animal atat pentru vacile în producție, cât și pentru cele aflate în perioada de gestație sau de așteptare, împărțind spațiul în boxuri în funcție de vârsta animalelor.

Pentru viței realizăm zone acoperite, cu deschideri laterale și superioare, care permit folosirea cât mai mult a ventilației naturale; pentru perioadele mai calde, instalăm ventilatoare de ultimă generație, care vă permit să controlați și să mențineți temperatura constantă.

Acest tip de structură este ușor de montat și foarte rezistent din punct de vedere structural: respectă atât reglementările italiene, cât și cele europene referitoare la încărcăturile de zăpadă și de vant din zonă.

Costurile reduse ale structurii se datorează în principal faptului că nu sunt necesare lucrări de construcție sau finisaje

Echipamentul pe care îl producem este foarte robust și funcțional.

Biroul nostru tehnic proiectează structuri optimizate atât pentru mișcarea liberă a animalului in interior, cât si pentru gestionarea și asigurarea curățeniei necesare intr-o structura de creștere a animalelor.

Cu instalațiile noastre mărim spațiul necesar gestionarii, reușind sa menținem cheltuielile scăzute, asigurând o recuperare a investiției în termen scurt.

 

Este posibil să se compare diferitele soluții precum și diferitele sisteme de creștere a animalelor, atât din punct de vedere tehnic cât și economic.

Specialiștii noștri in vânzări, prezenți pe întreg teritoriul național, sunt întotdeauna la dispoziția clientului pentru a furniza toate informațiile tehnice și pentru a dezvolta proiecte și cotații personalizate

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte