Misiunea noastră

Calitatea și inovația au fost întotdeauna prioritățile noastre!

In acest moment istoric, cand industria pune accent pe tehnologie informatica 4.0, agricultura este chemată să facă un salt de calitate, atat in ceea ce priveste genetica si reproductia vacilor pentru lapte cat si pentru spațiile și sistemele de crestere si ingrijire, astfel încât să aibă produse excelente și o producție continuă și eficientă.

 DUE A proiectează, produce și instalează grajduri pentru cresterea si ingrijirea animalelor in stabulatie liberă, care garantează bunăstarea constantă a animalului.

Zonele de odihnă, organizate cu așternut sau cușetă, sunt conectate la zonele de hrănire și adăpare prin intermediul pasajelor astfel încât să permită animalelor să se deplaseze între diferitele zone ușor și simplu.

Cu despartitoarele noastre cu forme ergonomice, fronturile de furajare și autocapturile adaptabile fiecarei vârste a animalului, adapatorile din inox usor de manevrat in timpul curățeniei precum și diferite porți pentru împărțirea cușetei, dezvoltăm sisteme complete pentru bovine, îmbunătățind continuu produsul în funcție de problemele întâmpinate.

De asemenea, fabricăm și instalăm tot ce aveți nevoie pentru creșterea oilor și a caprelor: benzi de furajare automatizate, porți și adăpători și tot ceea ce este necesar pentru amenajarea interioară a grajdiului.

 Vă propunem ultima generatie de structuri cu sisteme de ventilație și de izolație personalizate, folosind tehnologii inovatoare de ventilație, cu scopul de a transforma grajdiul intr-un punct de forță al fermierului, un loc în care nu contează cuvintele, ci faptele!

Un animal, a cărui genetică și planul alimentar sunt programate ad hoc pentru a maximiza rezultatele, trebuie să trăiască într-un mediu studiat în detaliu, integrat într-un sistem care optimizează întregul proces de producție.

 Pentru depozitele de materii prime și furaje sunt necesare caracteristici excelente de impermeabilizare și ventilație, însă aceste structuri trebuie să fie accesibile din punct de vedere economic; de aceea vă propunem tunelurile noastre care, cu o gamă largă de modele, răspund diverselor nevoi ale fermierilor și fiind foarte versatile, pot fi, de asemenea, utilizate ca hangare pentru utilaje si echipamente. Tunelurile sunt foarte bune si pentru a fi folosite drept grajduri pentru animale.

Prin introducerea unui sistem de ventilație constând dintr-o cupolă, perdele automatizate si ventilatoare moderne este posibilfolosirea la cote maxime aerisirea naturală. Acest lucru face ca condițiile de mediu din interiorul grajdiului să fie optime chiar și în perioadele mai calde, când temperaturile ridicate pot crea stres termic, cu o scădere a producției de lapte.

 

 

 

Due A Srl prezentă la Expozitia Agricolă de la Verona

 Due A s.r.l. va participa și în acest an la ediția "FierAgricola", care va avea loc la Verona în perioada 31 ianuarie - 3 februarie.

Aceasta este cea de-a 113-a ediție a expoziției internaționale bienale dedicate agriculturii și creșterii animalelor, iar în acest an își sărbătorește cei 120 de ani de istorie.

 Pentru noi, participarea la FierAgricola este de acum o tradiție!

Acest eveniment este o oportunitate de a ne întâlni cu clienții noștri istorici și cu cei noi; aici prezentăm noile noastre produse și întâlnim noi colaboratori.

Ca și la târgurile anterioare, vom avea un spațiu de expunere în care vom arăta, prin personalul nostru calificat, atât produsele cat și modalitatea de instalare și funcționare și ideologia care caracterizează compania noastra incă de la început, din 1994.

 Pe lângă materialele fotografice, vom avea și două reproduceri ale tunelurilor noastre, făcute special pentru a ilustra principalele caracteristici ale structurilor noastre de tracțiune într-un mod simplu și rapid.

Vom fi prezenți in sectorul dedicat Zootehniei, pavilion 9 - standul D8.

Vă așteptăm!

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte