Produsele noastre

Până la începutul anilor 2000, Due A s.r.l. a funcționat în special în domeniul tâmplăriei metalice grele și de precizie.

Ulterior, compania și-a îndreptat atenția în principal către sectorul zootehnic unde inca de la inceput, a ocupat o poziție importantă.

Datorită metodologiei noastre de lucru orientate catre cea mai înaltă calitate în ceea ce privește furnizarea și instalarea produselor, am obținut numeroase certificări (UNI EN 1090-1 , UNI EN ISO 3834-2, UNI EN  ISO 9001 SETTORE  EA :17 – 28 – 14).

Biroul tehnic ne permite să studiem și să actualizăm continuu produsele noastre, pentru a oferi clienților soluțiile cele mai bune.

Producția noastră variază de la structuri mari agricole și industriale, depozite și hambare, până la echipamente specifice necesare pentru creșterea bovinelor, ovinelor și caprinelor.

 

Structurile noastre

 

Proiectăm și realizam structuri pentru zootehnie, agricultură și structuri industriale, proiectate și dezvoltate împreună cu clientul, în funcție de nevoile sale specifice.

 

Structurile de tracțiune

 

Tunelurile și in general structurile noastre de tracțiune, sunt realizări versatile și economice: ele pot fi folosite ca hangare pentru echipamente, depozite pentru materiale precum și ca adăpost sau grajd pentru animale.

În ciuda faptului că prețul este scăzut în comparație cu structurile tradiționale, tunelurile Due A sunt proiectate să reziste încărcărilor de zăpadă și vântului conform standardelor europene garantand astfel o durata de viață lungă.

Oferim structuri cu lățimi și înălțimi standard, dar cu lungimi modulare, astfel încât să satisfacem fiecare cerere. Sunt disponibile diverse accesorii pentru a adapta structurile in functie de utilizarea finală.

 

Echipamente

 

Suntem specializați în proiectarea, producția și instalarea tuturor echipamentelor folosite in interiorul grajdurilor pentru creșterea bovinelor, ovinelor și caprinelor.

Echipamentele noastre pot fi instalate în interiorul grajdurilor noi sau pot fi adaptate in grajdurile deja existente, pentru a îmbunătăți și moderniza interiorul grajdurilor.

Produsele se referă la diferite zone din grajd: zona de hrană, zona de odihnă, paddock-urile în aer liber. Oferim, de asemenea, sisteme de ventilație și de răcire de ultimă generatie, instalații pentru curățarea și transportul gunoiului de grajd precum și pentru tratarea acestora, perdele antivant umbritoare și toate accesoriile necesare pentru a asigura bunăstarea constantă a animalelor.

 

Profitând de sprijinul inginerilor și tehnicienilor specializați, studiem și proiectăm instalații de biogaz, dimensionate și făcute pentru a raspunde exigentelor fiecarui client.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte