Bine ați venit la Due A s.r.l.

Due A sr.r.l.,  este o companie certificată, în creștere și extindere continuă.

Din 1994 când a fost înființată compania noastră, am activat în diferite sectoare.

Inițial, ne-am ocupat de tâmplăria metalica grea și de precizie, iar din ianuarie 2002 ne-am specializat în sectorul creșterii animalelor. Astăzi compania se ocupă de proiectarea, producerea și instalarea structurilor metalice pentru uz industrial și agricol, precum și a echipamentelor moderne necesare  creșterii animalelor.

Compania are un staff dinamic și profesionist , echipa totalizand un numar de aproximativ 60 de persoane; dispune de un departament de proiectare și  brevetare a produselor noi , departament care este la curent cu inovațiile tehnice disponibile pe piață.

Una dintre aceste inovații, este ultimul echipament cu tuburi laser introdus în operațiile unitatii de productie, ceea ce permite optimizarea și eficientizarea producției.

Rețeaua comercială

Rețeaua noastră de vânzări este operativă pe întreg teritoriul țării, cu o acoperire pe scară largă: 40 de agenți distribuie produsele noastre; ei sunt susținuți  în mod constant de catre specialistii noștri în  vânzări. Oferim și garantăm serviciul nostru și în multe zone ale Uniunii Europene și în unele țări din Africa, colaborând cu personal local calificat.

Colaborăm cu furnizorii importanți pentru a garanta clienților noștri un nivel ridicat de profesionalism, competență și calitate.

Metoda de lucru

Oferim numeroase servicii plecand de la proiectare, producție până la instalare și service post-vânzare.

Principalele activități includ producția de structuri și echipamente utilizate în principal în sectorul zootehnic .

Structurile DUE A sunt folosite ca depozite, hambare și grajduri care sunt apoi completate de echipamentele noastre de interior pentru grajduri de bovine de lapte si carne precum si a caprelor si oilor.

Realizările noastre, pe lângă respectarea constrângerilor impuse de reglementările privind bunăstarea animalelor, sunt extrem de funcționale și îndeplinesc standarde de înaltă calitate.

 

De-a lungul anilor am colaborat cu diverse institutiii, aducand ca exemplu colaborarile avute în urma cutremurului din centrul Italiei din 2016. In cadrul acestei acțiuni au fost construite si instalate peste 600 de structuri la fermele afectate de cutremurul din 24 august și cel din 30 decembrie.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte