Echipamente pentru vitei

Cusete pentru intarcarea viteilor sunt construite conform legislatiei in vigoare în materie de spațiu pentru bunăstarea animalelor. Solide și funcționale, sunt livrate cu dotarile: grilaj din lemn, iesle pentru fân / hrana, ușă dublă, galeata și trambulină, acoperiș și pereți izolati cu placă formata din tabla dubla și spumă poliuretanică. Peretele din spate poate fi deschis.

Ca si pentru cele ridicate, cusetele de la sol au aceleasi dimensiuni si caracteristici, cu excepția griljului de lemn și ridicarea care se realizează prin acoperiș.
Igloo-uri din fibra de sticla, practici si lejeri, aceste cusete sunt livrate cu o imprejmuire si o inchizatoare mobila, cu iesle, galeata si o ferestruica posterioara pentru o aerisire adecvata.

Cusete după înțărcare, un veritabil mini staul, robust și izolat, ideal pentru viței până la 6 luni de viață, dotat cu facilități la alegere și ușa prin spate pentru a avea acces la padoc; 1400 kg dispune de roti pentru a permite mutarea lui. De asemenea, este disponibil si într-o versiune mai ușoară și mai economica fiind foarte practic mai ales seria 3 x 3: cu un cârlig pe acoperiș, dotat cu usa posterioara pentru acces la padoc 450 kg.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte