Ventilatie si racire

Analizând cu atenție tipul de ferma, structura și localizarea, datorită tehnologiilor noi  se reuseste proiectarea si realizarea de instalatii care asigura stabilitate climatica în intregul grajd

Ventilatoarele rotunde sunt ideale pe banda de furajare cu scopul de a usca rapid vacile ude, deoarece dau un con de aer tip "PHON", direct pe animale.

Ventilatoarele pătrate sunt ideale pentru a fi instalate în zona de odihnă; în general sunt mai silențioase decât cele rotunde, împing aerul in evantai, dar pentru transmisie, sunt mai putin eficiente la anumite temperaturi.

Destratificatorul permite o distribuție omogenă a aerului în toate zonele de odihnă, dand acea senzație de briza foarte apreciata de bovine. Deasemenea, contribuie la aerisirea si indepartarea insectelor din grajd. Silentios și eficace, contribuie la uscarea animalului in timp ce se odihneste, prelungind timpii de bunăstare și evitare a stresului termic.

Dușurile de racorire acționează pe pielea animalului astfel incat reduc temperatura interioară a corpului acestuia.
Managementul apei și a aerului, în ceea ce priveste cantitățile și momentele de distribuție, este optimizat prin sistemul electronic "THI". Acesta detectează atât temperatura din interiorul grajdiului cat si gradul relativ de umiditate; acest lucru ne permite sa calculam media intre cele doua valori si astfel pot fi dozate atat aerul cat si apa în funcție de temperatura percepută de animale, orientand astfel eforturile pentru a menține animalele departe de stresul termic, îmbunătățind fertilitatea și producția

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte