Tunel arc

A fost proiectat si construit pentru a rezista la:

  • Uzura de frecare datorita vantului, cu armare sudata la cald in partile de contact dintre folie si tamplarie.
  • Uzura datorita agentilor atmosferici naturali (raze ultraviolete) si a celor poluanti, foarte agresivi (smog, acizi) prezenti in zonele industriale sau cu mult trafic.

Se compune din:

  • Structura din otel galvanizat 70x70 sau 80x80 distanta 1,5 / 2m cu capetele arcurilor legate intre ele si fixate. Sarcină de zăpadă 130/230 kg / mp - Viteza vantului: 90-100 km / h
  • Materialul de acoperire realizat din foaie de poliester cu textura de inalta rezistenta, acoperit in PVC pe ambele parti. Greutatea totală a foii de acoperire cca 750 gr / mp. Ignifug “Clasa 2”, in contact cu flacara carbonizeaza fara a o propaga si nu lasa particule incandescente (nu arde), se stinge singura in momentul in care nu mai exista flacara. Se poate utiliza cu temperaturi de la  -30° la +70°. Culoarea foi de acoperire la alegere pe mostrele noastre din catalog (verde, alb-gri) sau se poate colora in functie de cerinta.

Posibilitate de a acoperi structura si cu tabla ondulata. Este recomandat ca structura sa fie folosita in agricultura ca depozit pentru diferite matariale sau hala dar nu trebuie folosit ca structura civila pentru resedinta persoane.

Newsletterul

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru cele mai recente știri.

Due A Srl.


Via dell'Industria, 6
35010 Villalta di Gazzo (PD)

Tel: +39 049 9455629
Fax: +39 049 9426269
Trimite Email

Contacte